Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Αξιότιμοι γονείς
 
Καλή Σχολική Χρονιά!! 

Όπως φαντάζομαι έχετε ήδη μάθει, ο αγιασμός στο σχολείο μας θα γίνει την Δευτέρα στις 8:30. Τα παιδιά μπορούν να έρχονται από τις 8 το πρωί (όχι νωρίτερα) φορώντας μάσκες και θα μπούνε κατευθείαν μέσα στις αίθουσες

Στον χώρο της αυλής θα είναι μόνο οι γονείς και οι μαθητές της Α’ τάξης. 

Οι αίθουσες δεν έχουν αλλάξει και συνεπώς έχουμε: Α1, Α2 και Β2 στο ισόγειο του Νηπιαγωγείου, Β1, Γ1 και Γ2 στο καινούργιο κτίριο δίπλα από το γραφείο, Δ1, Δ2 και Ε2 στο ισόγειο του παλιού κτιρίου και Ε1, ΣΤ1 και ΣΤ2 στον πρώτο όροφο. 

 Μετά τον αγιασμό, τα παιδιά θα γνωριστούν με τους δασκάλους τους, θα πάρουν βιβλία και πρόγραμμα για όλη την εβδομάδα και θα αποχωρήσουν στις 10:00. Το Β1 αποχωρεί από την πίσω πλευρά του σχολείου και το Β2 από τα δυτικά, πίσω από το Νηπιαγωγείο. Για τα Α1 και Α2 θα τα πούμε από κοντά.

 Μπορείτε να προμηθεύεστε από τα φαρμακεία μέχρι και 6 self tests ανά μαθητή για όλο τον μήνα και να φέρνετε το αποτέλεσμα στο σχολείο κάθε Τρίτη και Παρασκευή.
Παρόλο που έχουν καλυφθεί όλες οι θέσεις εκπαιδευτικών, σίγουρα δεν ξεκινάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις (λόγω πανδημίας) αλλά με υπομονή, συνεργασία και καλή διάθεση είμαι σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά. 
Παραμένω πάντα στη διάθεσή σας 

Μετά τιμής 
Μιάκος Στέργιος