Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

Αξιότιμοι γονείς, 

 Αναγκάζομαι να επανέλθω στο θέμα του αγιασμού της Δευτέρας, καθώς ήρθαν στη δημοσιότητα ανακοινώσεις του Υπουργείου σχετικά με την ώρα προσέλευσης των παιδιών τη Δευτέρα.
 Οριστικά λοιπόν, οι μαθητές ΟΛΩΝ των τάξεων θα έρθουν στο σχολείο στις 8:15 π.μ. και όλοι εκτός αυτών της Α’ τάξης θα μπουν κατευθείαν στις τάξεις τους ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣΚΑ (αυτή που χρησιμοποιούν καθημερινά μέχρι να τους δώσουμε αυτές που θα μας στείλει ο Δήμος) με σχολική τσάντα και δικό τους μπουκάλι νερό.  Οι αίθουσες διδασκαλίας είναι οι εξής: Β2 στο ισόγειο του Νηπιαγωγείου, Β1, Γ1 και Γ2 δίπλα στο γραφείο στο νέο κτίριο, Δ1, Δ2 και Ε1 στο ισόγειο του παλιού κτιρίου και Ε2, Στ1 και Στ2 στο πάνω όροφο.
Μόνο οι μαθητές της Α’  τάξης θα συνοδεύονται από τους γονείς τους και θα παραμείνουν στην αυλή όπου θα τους γίνει η σχετική ενημέρωση. 

Μέχρι τις 11 θα γίνουν 3 διδακτικές ώρες για γνωριμία και ενημέρωση για τις καινούργιες συνθήκες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. 
Στις 11 θα γίνει ο αγιασμός από τους ιερείς όπως έχουμε συνεννοηθεί και οι μαθητές θα αποχωρήσουν με βιβλία και πρόγραμμα στις 11:30.

 Πάντα στη διάθεσή σας
  Μιάκος Στέργιος, Δ/ντής